פטריה בנרתיק צריכה עזרה תודה רבה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/07/2019 | 11:11 | מאת: מתוקה

היי יש לי שאלה ובלי שום קשר קבעתי תור לרופא נשים יום ראשון במידה ויעבור לי עד אז אבטל את התור. יש לי בן זוג חדש ולפני כמה ימים התחלנו במשחק מקדים הוא דחף לי אצבעות כמובן שהוא שטף הסבון טוב טוב ואז שמתי לו חומר אלכוהול שאני קונה בבית מרקחת 70 אחוז תמיד אני מחטא את הידיים בזה אחרי שטיפה בסבון ואז דחף לי אצבעות. עכשיו חבר שלי עובד בשיפוצים ונראה לי שנכנס לו לכלוך מתחת לציפרוניים ויש לו לציפרוניים גזורות אבל הלכלוך נתקע מתחת ואחרי כמה ימים התחלתי להרגיש קצת גירודים אז הלכתי לבית מרקחת הרוקחת נתנה לי כדורי פמינה חיידקים אינטימיים וגם קניתי כדורי חיידקים טובים וגם היא נתנה לי ג'ל ואגינלי להחדרה ונראה לי שהג'ל החמיר את המצב ונהיה לי גירודים מטורפים שורף כואב וקניתי יום ראשון אגיסטן פטליות וגם משחה חיצונית שמתי במשך 3 ימים יש דיי שיפור לא הרבה מגרד עדיין אבל לא כל הזמן ברצף. מגרד בדגדגן ובנרתיק בפנים השאלה שלי כמה זמן לוקח לאגיסטן לעבוד עד שזה מתחיל להשפיע ואין גירודים? ומה עוד אפשר לעשות? ופעם הבאה אין לי ספק שטוב טוב בן זוג שלי ישטוף ידיים וגם אנקה לו מתחת לציפרוניים אבל עכשיו קצת מפחדת שזה לא יחזור לי שוב אחרי שנשכב שוב והוא ודחוף לי אצבעות ממתינה לתשובה תודה.

19/07/2019 | 10:00 | מאת: מתוקה

והיום גם קיבלתי מחזור אז זה קשור שעדיין יש לי גירודים פה ושם?

שלום כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים