שאלה כללית בנוגע לחיידק בנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/07/2019 | 21:17 | מאת: שרית

שלום, אני סובלת יחסית המון מדלקות חוזרות בנרתיק , ולפחות פעם בחודשיים יש לי חיידק ואני מקבלת טיפול של כדור ונרות אנטיביוטיות. כאשר זה עובר אני חוזרת לחיי מין עם בעלי ושוב יש את אותו הריח (כמו דגים ) זה פשוט לא עוזב אותנו . בעלי ביצע בדיקת שתן ו Ureaplasma urealyticum יצאה חיובית . הוא קיבל דוקסילין והפסיק אותו עקב כאבי בטן ואנחנו מחכים שיתנו לו כדור אחר . יכול להיות שהוא כל פעם מדביק אותי מחדש ואני אותו כי עד עכשיו לא טיפל ? פשוט לא הגיוני שאיך שאני מסיימת טיפול אחרי פעם אחת הריח הזה חוזר , לא תמיד מהנרתיק לפעמים מאזור השפתיים אבל זה ריח חזק.אני בחורה מאוד סטרילית ומעולם לא היו לנו דברים כאלה. האם גם אני צריכה לעשות בדיקת שתן לבדיקה הנ״ל ? כרגע אין הפרשה אפורה אני יודעת כבר לזהות מתי זה חיידק , זה כמעט אותו ריח אבל לא אותו דבר . בבקשה תפנה אותי למשהו כי זה כבר משגע אותי .שכחתי לציין שגם לפעמים מאיבר המין שלו יש ריח חזק (דגים) בבקשה עזרה ותודה מראש שרית

שלום כדאי לעשות בדיקת שתן ותרבות נרתיק כדאי ששניכם תקבלו יחד אותו טפול באותו זמן

מנהל פורום רפואת נשים