הורמונים פעילים בגלולות ודימום

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/07/2019 | 22:13 | מאת: חלי

אני יודעת שיש 2 הורמונים בגלולות, אסטרוגן ופרוגסטרון. איזה מהם גורם לדימום במהלך החודש (כשאני לא במחזור)? אני נוטלת גלולות פמינט כבר חצי שנה והדימום לא מפסיק. אומנם בכמויות נמוכות אבל עדיין יש דימום וזה מפריע לי לנהל מערכת יחסים. הייתי אצל רופא נשים שהמליץ על התקן הורמונלי - ג'ניס - האם ההורמונים בהתקן לא ייגרמו לאותה תופעת לוואי כמו עכשיו מגלולות, דימום במהלך החודש????

שלום בדכ מינון נמוך של אסטרוגן גורם לדימומים אפשר לעלות במנון בדכ התקן לא גורם לדימומים

מנהל פורום רפואת נשים