מחזור ופצעון לבן כזה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/07/2019 | 00:20 | מאת: טליה

שלום יש לבתי בת ה13 קצת נפיחות (קצת למעלה ובצד איפה שעושים פיפי) ופעם היה לה כבר קצת נפיחות שם ופצעון אבל שמנו מין מישחה כזאת וזה קצת ירד... עכשיו זה עוד הפעם ויותר פצעונים בצד אחד.. ועכשיו יש לזה כמו נקודות לבנות/פצעונים(כמו חצקונים עם הלבן) ושנוגעים זה לא ממש כואב ברוך ה אבל קצת מין הרגשה לא נעימה/זרם ולפעמים לא נוגעים אבל מרגיש עדיין מין גירוד/עיקצוצים כאלה.. זה בסדר?זה מעיד חס וחלילה על בעיות מסוימות או בעתיד?או זה בסדר וזה יסתדר? ולמה זה קורה?וגם המחזור שלה מאחר כבר חודשיים ויש תחושת גרד גם ביום אבל גם בעיקר בלילה ששוטפים ומנגבים זה נירגע... למה זה קורה? תודה רבה!

שלום יש לפנות לבדיקה

02/07/2019 | 16:01 | מאת: טליה

אוקי תודה למה זה קורה? וזה מסוכן? תודה רבה

02/07/2019 | 19:06 | מאת: טליה

קצת מצטערת על התמונה יש שם כמו פצעון לבן וקצת נפוח ואדום ולפעמים קצת צורב.והצד השני רגיל..

02/07/2019 | 19:13 | מאת: טליה

התמונה לא עולה לי.. אבל עשינו בדיקות דם והכול ברוך ה בלי עין רע יצא בסדר... יש תור לרופאה.. אבל זה כמו דבר לבן וקצת נפוח ואדום וצורב.. מה זה יכול להיות? ולמה זה קורה תודה רבה וסליחה..!

מנהל פורום רפואת נשים