מחזור לא סדיק ו פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/06/2019 | 10:49 | מאת: עדי

שלום, יש לי מחזור לא סדיר, אני לעיתים מקבלת מחזור אחרי 24 ימים ולעיתים אחרי 26/28 ימים. אורך המחזור שלי היה 7 ימים ועכשיו התקצר ל5 ימים (בפעמיים האחרונות) אני אמורה לקבל וסת ב07.07.19 - אחרי 25 ימים ( לפי אפליקציה שאני משתמשת בה והיא ממש מדוייקת לי אך נמחקה לי ההיסטוריה שלה) ואני יוצאת לחופשה ב13.07.19 אבל אני ממש פוחדת שהמחזור יתעכב ויהיה אחרי 28 ימים ואז אני ככל הנראה אני אהיה במחזור בחופשה. הרופא נשים שלי נתן לי את הפרימולוט נור ואמר לי לקחת שבוע לפני המחזור - לפי מה שאני אמורה לקבל שזה מהיום - ואני לא יודעת מה עליי לעשות , אם לא אקבל לצורך העיניין עד ה10 , אני אוכל לקחת מאותו היום ואז בוודאות לא אקבל בחופשה? או שזה לא ישפיע כי זה ממש צמוד למועד המחזור ? אשמח לכל עזרה!! ( אני הייתי בטוחה שיש 40 טבליות ולא 20 רק כי אחרת זה היה ממש עוזר לי וזה היה לי מדויק. )

שלום אם הוסת לא סדיר אי אפשר לדעת מתי להתחיל בעיקרון שבוע לפני הוסת שאותו את רוצה לדחות כל שיטה אחרת תהיה ניחוש בלבד

01/07/2019 | 09:05 | מאת: עדי

אוקיי, השאלה אם אני אמורה לקבל במהלך שבוע הבא בין ה07-10.07 לצורך העיניין,אם אני לא אקבל מחזור עד ה09.07 , אני אוכל להתחיל את הכדורים באותו היום? או שזה לא ישפיע כבר?

מנהל פורום רפואת נשים