בדיקת אולטרסאונד ראשונה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/06/2019 | 16:57 | מאת: חן

היי גיליתי שאני בהריון שבוע שעבר היום הגעתי למרכז הבריאות לאישה כי חשתי בשבוע הזה כאבי בטן שרציתי לראות אם הכל בסדר(בטא 772) עובי רירית 17 מ"מ שחלות ימין ושמאל מרקם תקין בחלל הרחם נצפה שק הריון? 4.5 טרם הודגם קוטב ודופק עוברי. אציין כי טכנאית ביצעה את הבדיקה ולא רופא כמובן שקבעתי לעוד 3 שבועות שוב אולטרסאונד אבל לפי מה שהיא ציינה הטכנאית זה תקין? איזה שבוע אני בערך?

שלום זה תקין גיל ההריון יקבע כשניתן יהיה לראות עובר עם דופק שניתן למדידה

מנהל פורום רפואת נשים