דלקות חוזרות בדרכי שתן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/06/2019 | 21:18 | מאת: מישהי

היי. בת 30. בזוגיות 10 שנים עם בת זוג. בשנה האחרונה סובלת מדלקות חוזרות בדרכי שתן. נותנים לי אנטיביוטיקיות כמו ציפרודקס. זינאט. והדלקת חוזרת כל כמה זמן. לפעמים אפילו מיד לאחר סיןם הטיפול האנטיביוטי. הדבר מפריע לי מאוד באיכות החיים. שריפה וצריבה באיזור. הציעו לי לפנות לאורולוג. אבל אני חוששת לפנות. כי הבנתי שמקשרים דלקות בשתן אצל נשים ליחסי מין. ולצערי . קרו לי מקרים עם רופאים שהגיבו בצורה פוגענית ובורה כשהבינו שאני בזוגיות עם אישה. הרבה פעמים כבר ששומעים שמדובר בזוג נשים. החשיבה הבורה שלהם היא שהזוגיות לא יכולה להיות מונוגמית . ואז היחס מגעיל. מה אני יכולה לעשות? למי ניתן לפנות?

שלום עצוב שנתקלת ביחס כזה אני בטוח שתוכלי למצוא רופא או רופאה שיהיו יותר אנושיים גם לדעתי כדאי לפנות לברור אורולוגי מבחינת טפול ניתן לשקול כדור אנטיביוטי אחד כל פעם אחרי יחסים

מנהל פורום רפואת נשים