כאב ממושך ועמום באיבר המין בעיקר בזמן ישיבה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/06/2019 | 00:07 | מאת: מור

שלום אני בת 37. לפני כחודשיים הופיעו אצלי כאבים בשפה הימנית. התחושה היא של מעין צביטה, אבל הכאב אינו ממוקם ואינו תמידי (מופיע משום מה בעיקר בזמן שאני נוהגת). הייתי אצל רופא נשים שלא מצא כלום בבדיקה חיצונית (נמנעת מפנימית עקב וגיניסמוס) ושלח אותי ל US נשים (צוואר רחם ורחם) שיצא תקין ולסקסולוג. האם היית רואה מקום בבדיקות נוספות? אם ייתכן שזה קשור למקור שרירי או עצבי, בדומה לוגיניסמוס? אציין כי הכאב עמום ואינטרמיטנטי ולכן אינו מפריע לי. אני מפחדת רק שהוא מצביע על בעיה עמוקה יותר

שלום לא נראה לי שיש צורך בברור נוסף אולי עקב הוגיניסמוס

19/06/2019 | 23:47 | מאת: מור

תודה רבה על ההרגעה מעדכנת כי ביקרתי אצל הרופא היום שוב והוא הפנה אותי לאורתופד. כנראה בעיה שרירית, כפי שחשדתי

מנהל פורום רפואת נשים