שאלה בנושא הריון שבוע 5+5

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/06/2019 | 10:07 | מאת: מיטל

מחזור אחרון התחיל כדימום ב5.5 ןנמשך כתשעה ימים עד ה-13.05, אצצין שהדימום היה ממש ממש חלש, והמחזור עצמו הגיע ב9.05. כרגע באיחור של מחזור, עשיתי בדיקה ביתית יצא לי 2 קווים, מחכה לתוצאות של בדיקת בטא לדעת בוודאות. במידה והבדיקה תהיה חיובית באיזה שבוע אני? האם זה אופייני שיש ממש כאבי בטן חזקים (כמו כאבי מחזור) בבטן התחתונה ולעיתים יציאות רכות בהריון ראשון?

שלום גיל הההריון נקבע לפי תאריך הוסת האחרון ( ואז את שבוע 6) ולפי הסונר הראשון אם יש כאבי בטן כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים