מספר שאלות של הריונית מודאגת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/06/2019 | 16:02 | מאת: אנונימית

היי ד״ר, אני עובדת בעבודה משרדית ושמתי לב היום שלעיתים מקרבת את הכיסא כשאני ישובה עליו (כיסא גלגלים משרדי) בעזרת אחיזת הידיים בשולחן ומשיכת הכיסא לכיוון השולחן. לא חשבתי שישנה בעיה עם כך עד כה. השאלה אם אני בצורה כזאת לא מפעילה כך כוח רב מדי על הבטן וחלילה יכולה לפגוע ברחם/ בעובר בצורה כזאת. בנוסף, בגלל החששות שלי שוקלת לקנות דופלר ביתי ורציתי לדעת מה התייחסות הרופאים לכך והאם זה בטוח לשימוש.

שלום אין סכנה אין המלצה לדופלר ביתי את סובלת מחרדות רבות ואני חושב שכדאי לך לטפל בזה עי פסיכולוג או פסיכיאטר

16/06/2019 | 16:53 | מאת: אנונימית

תודה רבה על המענה. אני אכן מצויה בטיפול פסיכולוגי אחרי אובדן בהריון הקודם, ובגלל זה החרדות שקיימות בהריון הנוכחי.

מנהל פורום רפואת נשים