דימום חלש במחזור (מנסה להיכנס להריון)

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/06/2019 | 11:44 | מאת: בר

שלום ד"ר, מזה חודשיים בן זוגי ואני מנסים להיכנס להריון, אבל בשתי הפעמים קיבלתי מחזור בדיוק שבועיים אחרי הביוץ. הבעיה היא - המחזור מאוד מאוד חלש, ממש דימום קל ביותר (משהו שלא היה לי בעבר...). ועכשיו אפילו יותר קליל מהחודש שעבר. לפי חישוב הימים ולפי הדימום - נראה שזה לא השתרשות. האם זה מצביע על בעיה בכניסה להריון? קשור לרירית הרחם? מציינת שלפני שנתיים היה לי הריון תקין לחלוטין. תודה

שלום זה לא מעיד על בעייה להרות אבל כדאי לפנות לברור הורמונלי

מנהל פורום רפואת נשים