איחור במחזור וגודל חזה וחזיה..

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/06/2019 | 11:47 | מאת: ניה

שלום, בתי קיבלה כבר מחזור בגיל 12-11 ועכשיו היא בת 13 וכמעט וחצי והיא לא קיבלה כבר מחזור 56 ימים ולפעמים היא מרגישה כאבים בבטן התחתונה ההרגשה כיאילו לפני מחזור... וגם היה לה יום שהיה לה כמו חצקון על העור שם וקצת נפוח וקצת כאב....ואחר כך גם קצת כאבים איפה שצריך לצאת המחזור כמו צריבה ואחר כך עבר... האם זה בסדר זה ישפיע על הבריאות ובעתיד על הריון? והיא די דואגת מגודל החזה שלה הוא ממש קצת גדל... ואמרו שאחרי מחזור זה לא יגדל משהו כזה זה נכון? האם הוא עוד יגדל לה? והאם זה קשור לגנים? כי לי יש בגודלc גם לה יהיה ככה או B וזה קשור לדברים אחרים? היא רזה ואמרו שזה קשור...(לא רופאים) והאם גוזיה מונעת גדילה? תודה רבה!

שלום אחור הוסת שכיח בגיל הזה ולא מעיד על בעיה בעתיד לגבי גודל השדיים אי אפשר לדעת כעת לאיזה גודל יגיעו זה מאד גנטי גרוזיה לא מפריעה

מנהל פורום רפואת נשים