דימום לאחר סיום מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/06/2019 | 08:43 | מאת: ענבל

המחזור החודשי שלי הסתיים לפני יומיים (לפחות למראית עין, הדימום פסק וגם ההפרשות של סוף המחזור) הוא התחיל ביום ראשון שעבר והסתיים ביום שישי לכל המאוחר. אתמול (שני אחהצ) קיימתי יחסי מין עם בן זוגי והבוקר הופיע דימום קל מאד מהנרתיק (בדקתי את המקור באמצעות החדרת טמפון). אני צריכה לדאוג? יש לי מפגש ראשון עם רופאת נשים רק בעוד שבועיים. איך עליי להתנהג?

11/06/2019 | 08:45 | מאת: ענבל

אני בת 26, והתחלנו לקיים יחסי מין באופן לא סדיר רק לפני שלושה שבועות בערך (לא קיימת יחסי מין בעבר ואחרי הפעם הראשונה היה דימום שהנחתי שהוא קרום הבתולין שנקרא)

שלום אין בעיה להמתין שבועיים יש לבצע ברור אך על פניו נראה לי שמדובר בדימום חיצוני על רקע התחלת יחסים

מנהל פורום רפואת נשים