גלולות: מה הסיכונים עבור בת 45?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/06/2019 | 10:41 | מאת: איילת

שלום, בעלי ואני מקיימים יחסי מין כאחת לחודש ואני לוקחת זואי ךי. האם כדאי לי לעבור לאמצעי אחר מלבד קונדומים? הדיאפרגמה נשמעת כמו כאב ראש, עם הצורך לנקותה פעמיים ביום ועוד טירחות. מה הסיכונים בנטילת הגלולה בגילי?

שלום יש סכון יתר לקרישיות והתקף לב בגלולות אם אתם מקיימים יחסים פעם בחודש נראה לי שקונדום הכי מתאים

15/06/2019 | 10:52 | מאת: איילת

תודה לך ד"ר על תשובתך. יחד עם יובש נרתיקי( משתמשים בג'ל סיכוך), קשיים בחדירה בשל גודל האיבר ו20 שנות נישואים... קונדום עוד יפחית את הסיכוי לחשק. האם אני יכולה לעבור ניתוח שיחסל את סיכויי להרות?

מנהל פורום רפואת נשים