התהפכות בלילה בשינה בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/06/2019 | 09:41 | מאת: אנונימית

שלום ד״ר, בשבוע 14. התהפכתי בלילה מצד שמאל לשכיבה על הגב בסוג של קפיצה, לא יודעת בדיוק איך להסביר. עירוב של הפעלת בטן ורגליים. התעוררתי מזה כי הרגיש לי מעין כאב כתוצאה מכך במפשעה וסוג של קליק. האם זה תקין או כדאי להיזהר מזה? האם זה יכול לפגוע בעובר?

09/06/2019 | 11:37 | מאת: אנונימית

ללא קשר לשאלה שכתבתי למעלה, נכנסתי זה עתה לשליש השני. אתמול הופיעו כמה אפיזודות של כאבי רחם/ התכווצויות נוראיות. דקירות של ממש. זה קרה משכיבה/ישיבה לעמידה אבל בעוצמה מאד גבוהה שבאחד מהם לא יכולתי להתיישר מרוב כאב. לרוב חלף אחרי כדקה. האם זה סימן ללכת להיבדק או שזה תקין?

אין חשש

כדאי לפנות לבדיקה

09/06/2019 | 22:00 | מאת: אנונימית

היום הכאבים לא הופיעו. אם לא חוזרים האם לחכות לסקירה ביום רביעי או עדיין כדאי ללכת לפני כן להיבדק?

מנהל פורום רפואת נשים