התחלת שימוש בנוברינג

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/06/2019 | 18:21 | מאת: אסתר

היי, עקב המחסור בגלולות מסוג מינס נאלצתי באופן פתאומי להפסיק לנטול אותן לאחר שימוש ממושך. ביום שני הייתי אמורה להתחיל חפיסה חדשה של גלולות, ביום חמישי (באותו השבוע) הגעתי לרופא נשים שאמר לי להציע לי להתחיל שימוש בנוברינג ואמר לי להתחיל שימוש בה למחרת (ביום שישי) לדבריו, מכיון שקיבלתי מחזור באותו שבוע ביום ראשון שנמשך עד יום רביעי אז חלון הזמן מתאים להתחלת השימוש ואין צורך להמתין למחזור הבא.. רציתי לשאול למעשה ממתי אהיה מוגנת בחזרה?.(מפני שלמעשה נקטע לי הרצף של נטילת הגלולות).. והאם המלצתו של הרופא הייתה נכונה מפני שבעלון התרופה אין התחייסות למצב מסוג זה.. תודה מראש.

שלום לדעתי כדאי להתחיל ביום הראשון של המחזור לדעתי את לא מוגנת ב 10 הימים הראשונים

09/06/2019 | 01:08 | מאת: אסתר

תודה.. אז האם לדעתך יתכן ואני צריכה להפסיק את השימוש בנוברינג ולחכות למחזור הבא? (התחלתי ביום שישי את השימוש לפי המלצתו של הרופא לאחר שביום חמישי פסק לי המחזור)..

מנהל פורום רפואת נשים