בדיקת הריון ...........

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/06/2019 | 14:41 | מאת: נוי

שלום רב, ילדתי ב 14.1 ...קיבלתי מחזור ב 27.3 מיד לקחתי גלולות מניעת הריון לאורך שבועיים והתחיל דימום שנמשך כמה ימים שגרם לי להפסיק את הגלולות בתאריך 19.4 . ומאז לא קיבלתי מחזור ..בדקתי הריון ב19.5 יצא שלילי ..הייתי אצל רופא עשה אולטראונד ראה שאין הריון . ונתן לי גלולות oralute חמשה ימים כדי לקבל מחזור ..סיימתי אותם ולא קיבלתי מחזור היום עשיתי בדיקת הריון והיא חיובית ..השאלה : האם התוצאה היא נכונה ואם כן איך הרופא לא ראה הריון באולטרסונד? וכן אני בהריון או שהגלולות גרמו לתוצאה לא נכונה .

שלום כנראה שזה הריון צעיר ולכן לא ראו כלום באולטראסאונד כדאי לחזור על הבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים