כדור קלייר לדחיית מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/06/2019 | 20:45 | מאת: יעל

הייתי אצל רופא כדי לדחות את מחזור הבא עקב טיול. כשהגעתי לרופא זה היה שבוע אחרי קבלת מחזור. הרופא נתנה לי כדור קלייר ואמרה לי לקחת מהקופסה רק את ה17 הכדורים הראמצעים ואז לעבור מיד לקופסה השניה. האם לקחת מהקופסה השניה גם רק את ה17 הכדורים האמצעים או שבקופסה השניה לקחת לפי הסדר? האם אפשר להפסיק מתי שרוצים או שצריך לסיים את הקופסה השניה עד הסוף ואז להפסיק?

שלום את החפיסה השניה לקחת לפי הסדר וכדאי להפסיק בסיומה

04/06/2019 | 14:23 | מאת: יעל

תודה על התשובה המהירה. רציתי לדעת האם יש סיכון שהמחזור יגיע תוך כדי הגלולות? או אם יש סיכון לדימום תוך כדי הגלולות?

מנהל פורום רפואת נשים