התקן הורמונלי או גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/06/2019 | 23:48 | מאת: ליאל

אני נוטלת גלולות מסוג פמינט כבר שלושה חודשים, עדיין יש לי דימום באמצע החפיסות. אני מרגישה שהשינויי ההורמונלי הזה לא עושה לי טוב - שדיים נפוחים (אחד יותר מהשני), ירידה בחשק המיני ויובש בנרתיק. הרופא המליץ להמתין לחפיסה הבאה ובמידה וזה ממשיך להחליף לגלולה עם מינון גבוה יותר. הייתי מעוניינת לעבור להתקן אבל הבנתי שגווקא בהתקן אין הורמון אסטרוגן וגם אם יש הכמות נמוכה מאשר בגלולות. אז שאלתי היא האם זה ריאלי עבורי לעבור להתקן??? האם ייתכן שרמת ההורמונים אצלי הייתה כ"כ מאוזנת לפני הגלולות והן בעצם משבשות את כל האיזון? האם זה מונע ממני להשתמש בהתקן?

שלום בהחלט אפשרות טובה לעבור התקן התקן רגיל לא מכיל כלל הורמונים

מנהל פורום רפואת נשים