גלולות, דימום וריח רע

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/05/2019 | 21:33 | מאת: סיון

היי דוקטור, השבת לשאלותיי אתמול. תודה. לא התייחסת לעניין הריח, לדימום במהלך החודש יש ריח - האם זה תקין? לקחתי את כל הגלולות בזמן אבל הקדמתי את תחילת החפיסה ביום - האם היעילות נפגמה ויש חשש להריון? האם העובדה שהקדמתי את מועד הגלולה הראשונה בחפיסה הזאת (ביום) יכול לגרום לדימום בגלולה ה-11? ושאלה נוספת שמטרידה אותי, האם העובדה שיש דימום פוגע ביעילות הגלולה ואני לא מוגנת??

שלום לגבי הריח יש לחזור ולבדוק על מנת לראות אם יש דלקת אין פגיעה ביעילות הגלולות בזה שהקדמת ביום וגם הדמום לא פוגע ביעילות יתכן שהדמום נבע מזה שהקדמת ביום

מנהל פורום רפואת נשים