וירוס הפפילומה והזמן שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/05/2019 | 13:37 | מאת: חן

היי ביצעתי פאפ לפני 7 חודשים ונמצא וירוס hpv 16 . הייתי בקולפוסקופיה ויצא תקין לגמרי. עכשיו ביצעתי פאפ מחכה לתשובות ומחכה לתור לקולפוסקופיה למעקב של כל חצי שנה. 2 שאלות האם בגלל שלא היו תורים ואני מגיעה למעקב אחרי 8 חודשיים בערך במקום 6 חודשיים משנה את התמונה או אני נמצאת יותר בסיכון? 2.האם יכולה להיות קפיצה דרסטית ב7 /8 חודשים מזה שהכל היה תקין שפתאום יהיו תאים cun 1/2/3?

27/05/2019 | 19:41 | מאת: רחל לוי

לא רוצה להלחיץ, אבל הכל יכול להיות. אני עשיתי פאפ, יצא וירוס. אחרי שלושה חודשים עדיין היה וירוס ופתאום הופיע גם נגע. עכשיו אני מחכה לקולפוסקופיה. אז כן בגלל זה עוקבים, כי זה יכול להשתנות פתאום. אבל חודש חודשיים זה לא קריטי

שלום אין בעיה עם מעקב של 8 חודשים הסיכוי שיתפתח con לא גדול אך קיים

מנהל פורום רפואת נשים