דימום קל אחרי יחסי מין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/05/2019 | 18:15 | מאת: שוורץ

שלום רב, בת 25 עם בן זוג קבוע. כאשר קיימנו יחסים בפעם האחרונה הבחנתי פתאום במעט דם מהנרתיק.. בתחילה חשבתי שזה בגלל שעבר הרבה זמן מאז שקיימנו יחסים אך יום לאחר מכן הופיע שוב דימום קל מהנרתיק. אני לחוצה מאוד ורציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה אם לא מדובר בפצע או בחיכוך לא נכון. יש לציין שלפני כשנתיים רופא נשים ראה שרירן אם אני זוכרת נכון ברחם אך ציין שרק לפני שארצה להורות יש צורך לבוא לעשות הדגמה לרחם. האם זה קשור לשרירן והאם זה מסוכן? האם יהיה צורך בניתוח במידה וכן? אני מאוד לחוצה.. אודה לתשובתך.

26/05/2019 | 18:16 | מאת: המשך שוורץ

יש לציין שהדימום ביום לאחר מכן היה בעקבות קיום יחסים ולא סתם ככה

שלום יש לפנות לבדיקה ולבצע בדיקת פפ ובדיקת קולפוסקופיה אין קשר לשרירן

מנהל פורום רפואת נשים