מחזור ודימום לא פוסק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/05/2019 | 15:41 | מאת: שני

אני בת 22 לוקחת גלולות פמינט כבר שנתיים והמחזור שלי תמיד סדיר ונמשך כ4-5 ימים. החודש המחזור הקדים ולא סיימתי את חפיסת הגלולות של אותו חודש כך שהמשכתי לקחת בלי הפסקה. המחזור נמשך כבר 11 ימים והדימום לא פוסק, אני מודאגת ובעיקר סובלת מזה, אשמח לעזרה.

שלום ככל הנראה זה נובע מזה שלקחת ללא הפסקה כדאי לבצע בדיקת הריון ליתר בטחון ולהמתין לחודש הבא

26/05/2019 | 16:59 | מאת: שני

הדימום פסק במשך כל היום וחזר עכשיו שוב. כבר 12 ימים שהוא נמשך

מנהל פורום רפואת נשים