שאלות בנוגע לתרבית וגינלית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/05/2019 | 18:33 | מאת: לולי

היי בת 26, פעם ראשונה עם בעיות מסוג זה- פניתי לרופאה בשל ריח לא נעים והפרשה קצת מוזרה. קיבלתי 5 ימים של זידובל 7.5 מ״ג וכדור אחד של 150 מ״ג פלוקנזול. החל מהיום הרביעי עם זידובל, החלה הפרשה סמיכה לבנבנה חסרת ריח. 1. האם ייתכן שזה הזידובל מופרש? 2. האם סביר שזו פטריה? 3. הרופאה בטעות לקחה את התרבית אחרי האולטראסאונד ולא לפני. התרבית יצאה תקינה. מה הסיכוי שהתרבית לא אינדיקטיבית? תודה רבה

שלום ככל הנראה זו ההפרשה של הזידובל אין קשר בין התרבית לאולטראסאונד

מנהל פורום רפואת נשים