מחזור ארוך מאוד - אשמח לדעה מקצועית מהירה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/05/2019 | 17:03 | מאת: ר.ע

היי, בת 38 לאחרונה מרגישה שהמחזור שלי מתארך. המחזור האחרון אמנם לא חזק אבל כבר שבועיים מלאים (ועדיין יש שאריות קלות של דימום - בודקת ידנית כיוון שלא תמיד רואה על הנייר אבל יש דימום פנימי עדיין)- כאבי בטן קלים לא סטטיים אבל קיימיםבאיזורים שונים בבטן. בדיקת hpv לפני חודשיים יצאה תקינה. אולרסאונד יצא תקין כשהרירית רחם דקה...ולכן לא לקחו דגימה. התבקשתי לקחת כדור אסטורגן לשבועיים לאיזון הורמונלי ולחזור לביקורת עוד כמה חודשים. אני חוששת שהבעיה בסוף תתגלה כלא הורמונלית ושלא מפספסים משהו. אשמח לדעה בנושא ובטיפול הניתן. תודה רבה לעונים ♡

שלום כדאי לעשות ברור מלא כולל דגימת רירית הרחם או הסטרוסקופיה

מנהל פורום רפואת נשים