הקדמת/דחיית מחזור עם גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/05/2019 | 17:44 | מאת: רינת

שלום רב דוקטור. אני נוטלת גלולות זואלי כבר במשך מספר חודשים. אני אמורה לטוס לחופשה של שבוע בקיץ הקרוב, ולפי החישוב שערכתי הווסת שלי אמור להגיע כשבוע וחצי לפני הטיסה. מטעמי הלכה (וגם נוחות) אני רוצה להרחיק את המחזור מזמן הטיסה, יש דרך להקדים אותו בכשבוע? או שמא עדיף לדחות? וכיצד? חשוב לי לציין שאינני מעוניינת לחבר חפיסות כיוון שבפעם הקודמת שעשיתי זאת הופיעו כתמים לפני זמן המחזור וזה בעייתי עבורי מבחינה הלכתית. אודה לתשובה בהקדם האפשרי! תודה רבה

שלום לא ניתן להקדים עדיף לדחות ורק ע״י חיבור חפיסות את יכולה לחבר חפיסה וחצי אם יותר נוח לך

מנהל פורום רפואת נשים