פרמילוטנור והגיל המותר בשימוש

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/05/2019 | 15:01 | מאת: אוה

שלום רב, רציתי לדחות את הווסת בכשבוע. היה לי בעבר נסיון טוב עם פרמילוטנור. ביקשתי מרופא הנשים שלי והוא ייעץ לי לא ליטול זאת בגילי(45)כי זה מפוצץ בהורמונים ולא בריא. האם זה ממש אסור לשימוש בגיל זה? מה החשש? הווסת שלי מגיע בזמנים קבועים...אשמח לדעת אם הנטילה אפשרית ומתי בדיוק(והאם חמישה ימים לפני קבלת הווסת, לא יצור הקדמה של דימום קל). תודה רבה מראש!

שלום בעיקרון גיל הוא לא סיבה לא לקחת את הטפול יתכן שהרופא שלך ראה סיבה אחרת בעיקרון , ומבלי להתייחס למקרה הפרטי שלך , מומלץ לקחת שבוע לפני מועד הוסת שאותו רוצים לדחות

מנהל פורום רפואת נשים