שאלה בנושא דלקת צוואר רחם.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/05/2019 | 15:09 | מאת: עדי

סיבולת מדימום כשבוע היתי אצל רופא נשים ביום ראשון.. לאחר בדיקה ואגינלית הרופא טען שצוואר הרחם אדמומי ושהדם נובע ממנו.. והגדיר את זה כמעט דלקת.. הוא לא נתן לי אנטיביוטיקה או טיפול לדלקת.. רציתי לדעת כמה זמן הדימום אמור להמשך? והאם צוואר הרחם ירפא לבד? יש איסור על קיום יחסים או יש משהו שאוכל לעשות כדי למנוע את הדימום בעתיד?

שלום לא ברור לי איזו דלקת זו כי הרופא לא. תן אנטיביוטיקה לא ניתן להעריך כמה ימים הדמום ימשך כדאי להמנע מיחסים עד לסיום הדמום

מנהל פורום רפואת נשים