דלקת בדרכי השתן- אשמח לייעוץ

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/05/2019 | 18:28 | מאת: פשוט אני

שלום רב, יום ראשון החלו לי תסמינים של דלקת בדרכי השתן, קיבלתי מונורול ומאתמול יש הטבה משמעותית. עדיין מחכה לתשובת התרבית. סטיק שעשיתי בתחילת הדלקת יצא שלילי. מספר שאלות: 1. אני עם שלשולים כבר יומיים וחצי, האם זה כתוצאה מהאנטיביוטיקה? עד מתי אמור להימשך? האם ייתכן שזה מכדורי חמוציות/פרוביוטיקה פמינה? 2. מתי מותר לי לחזור ולקיים יחסי מין? 3. הדלקת החלה לי מספר ימים לאחר סקס, כיצד אוכל למנוע זאת בעתיד? תודה רבה מראש!

שלום יתכן שהשלשולים מהאנטיביוטיקה אפשר לחזור ליחסים אחרי סיום הטפול אפשר לקחת כדור אנטיביוטיקה כל פעם אחרי יחסים למניעה

01/05/2019 | 18:46 | מאת: פשוט אני

תודה רבה ד"ר קוגלר רק לוודא שהבנתי נכון- הטיפול היה יום ראשון, חד פעמי. כיום כבר מותר לי לחזור ליחסים כרגיל? לכדור הזה אני זקוקה למרשם רופא?

מנהל פורום רפואת נשים