דלקת בשתן. דחוףףףף דחוףףףףף

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/05/2019 | 17:47 | מאת: דלקת בשתן. דחוףףףף

היי, ליפני שבועיים התחיל להיות לי כאבים וגירודים בילתי פוסקים באיזור... ויומיים לאחר מכן התחלתי לשלשל קצת פעם/פעמיים ביום... כמה ימים אחרי (כמעט שבוע)התחלתי לשלשל וזה נימשך כבר שבוע (השילשולים. כמה פעמים ביום יכול להגיע ל-6 פעמים) ביום ראשון-ניגשתי לרופאה וזו טענה שזו דלקת וצריכה לקחת רק אנטיביוטיקה רק פעם אחת. (אבקה בכוס בטעם תפוז) יום למחורת על הבוקר עשיתי בדיקת שתן-תקינה. מאז עברו יומיים כאבים וגירודים, צמרמורות, ושכמו שאמרתי שילשולים כמה פעמים ביום ובלילה, היום (רביעי)= התחילו להיתגבר לי הכאבים בצד שמאל- במותן, תחושת דקירות בבטן מידי פעם. כל יום-דימום מועט, אבל עדיין מרגיש מלחיץ. לא היה לי משהו מיוחד. מחזור אני אמורה לקבל רק בעוד שבועיים. מה עלי לעשות כרגע?לחכות למחר ללכת לרופאה/ללכת למוקד?-אמרו לי שזה מסוכן ויכול ליגרום לזיהום... זה דחוףףףף אשמח לתשובה. תודה רבהההה

שלום כדאי לפנות למוקד

01/05/2019 | 19:04 | מאת: אנונימית

תדה רבה על התשובה המהירה!!!!!! ללכת למוקד או מיון? האמת אני מזה אני פוחדת ואין לי כוח לזה... יש מצב שיאשפזו אותי? היתייבשתי? מה לדעתך אמורים לעשות?

03/05/2019 | 04:46 | מאת: אנונימית

היי, בסוף פחדתי ללכת למוקד. כדי לישכוח מהכאבים עליתי לישון. הלכתי יום למחורת לרופאה. הביאה אנטיביוטיקה. לקחתי אנטיביוטיקה- הקאתי אותה. עדיין יש דימום. עדיין משלשלת. מה עושים? אשמח לתשובה כמה שיותר מהר סליחה ותודה

מנהל פורום רפואת נשים