שכחתי לקחת 2 גלולות, מה עלי לעשות?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/05/2019 | 11:11 | מאת: סתיו

היי, שכחתי לקחת 2 גלולות - של יום ראשון ויום שני, אתמול (בשלישי) כשגיליתי לקחתי את הגלולה של שלישי כרגיל (אני לוקחת אותן בלילה) בנוסף נשארו לי עוד 3 גלולות בחפיסה לא כולל השתיים ששכחתי (הגלולות ששכחתי הן של היום 16 ו-17) מה עלי לעשות? האם להמשיך את הגלולות שנשארו ולהפסיק את ה7 ימים כרגיל או להמשיך עוד חפיסה ברצף? בנוסף, ביום שבת קיימתי יחסי מין ללא קונדום (באותו יום כן לקחתי בלילה את הגלולה, ביום למחרת כבר שכחתי) האם אני עדיין מוגנת או שיש חשש להריון? תודה,סתיו

שלום את לא מוגנת כדאי להמשיך את הגלולות שנשארו ולעשות הפסקה של 7 ימים

מנהל פורום רפואת נשים