חשש לכניסה להריון לא רצוי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/05/2019 | 01:27 | מאת: נועה

אני לוקחת גלולות באופן קבוע כבר כמה חודשים ובחודש האחרון פספסתי כמה גלולות אבל בכל מקרה אני תמיד מקיימת יחסי מין עם קונדום ובשבוע הפסקה קיימתי יחסי מין עם קונדום והיה מין נוזל לבן המזכיר מאוד שפיך גם באזור של בין הקונדום לעור המשכתי לנטול את הגלולת כרגיל והנחתי שזה לא שפיך כי הקונדום היה נראה שלם לאחר כמה ימים באמת קיבלתי מחזור אבל אני צריכה לחכות עד המחזור הבא בשביל לדעת האם יש לי מה לדאוג ? עברו 18 יום מתחילת החבילה האם בדיקת הריון ביתית נוכל לתת תשובה?

שלום הסיכוי להרות בסיטואציה שתארת מאד נמוך

01/05/2019 | 12:29 | מאת: נועה

מתי בכל זאת אפשר לקיים בדיקת הריון ביתית בשביל לקבל את התשובה הכי מדויקת

מנהל פורום רפואת נשים