תסמינים מוזרים עקב טיפול בפטריה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/04/2019 | 19:31 | מאת: שירה

הופיעו לי תסמינים שנראו כמו פטריה, לקחתי נרות אגיסטן וזה לא השפיע. רופא נתן לי אנטיביוטיקה וזידובל (ג׳ל וגינלי) במרשם. כרגע אני משתמשת יומיים בג׳ל ומצב ההפרשות נראה כאילו הוא רק נהיה גרוע יותר.. בחלקן הן ירוקות וצמיגיות בכמויות גדולות ובחלקן הן גושים לבנים וממש מוצקים בלי נוזל כמעט. אני לא יודעת אם זאת תופעה נורמלית בזמן השימוש והאם זה אמור להשתפר או שזה סימן להפסיק, והאם אלו בכלל תסמינים של פטריה או של משהו אחר. אין לי גרד בכלל, בעיקר הפרשות, מדי פעם ריח וצריבה קלה במצבים מסוימים.

שלום כדאי להמשיך ואם לאחר סיום הטפול אין הטבה - לחזור לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים