איחור נטילת גלולה ובחילות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/04/2019 | 00:05 | מאת: שרה

היי, פיספתי גלולת מליאן בערב יום שני ולקחתי אותה ביום שלמחרת אחרי יותר מ24 ואת הגלולה של יום שלישי לקחתי באותו ערב כרגיל. מאז היו עוד 4 גלולות עד ליום שבת שנטלתי כרגיל אך אני עם בחילות כמה ימים. האם אני מוגנת או ייתכן שנכנסתי להריון? קיימתי יחסים לא מוגנים ללא גמירה בפנים. האם להמשיך את החפיסה הבאה כרגיל ( הפסקה של 7 ימים בהם אמורה לקבל מחזור) או להמשיך ישירות את החפיסה מבלי לקבל וסת?

שלום כל לקיחה לא סדירה של גלולות מורידה את יעילות הגלולות ואת יכולה להכנס להריון כדאי להמשיך כרגיל עם שבוע הפסקה אם הוסת לא מופיע -לבצע בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים