הפרשות חומות מלוות לעיתים בדם

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/04/2019 | 20:35 | מאת: עדי

היי חג שמח אני לוקחת גלולות כמעט 3 שנים מסוג מליאן . טסתי השבוע לחול ובזמן הטיולים החלתי להרגיש כאבים כמו של מחזור ובערך חמישה ימים כבר יש לי הפרשות חומות ולעיתים לאחר שאני מנגבת עם נייר לאחר השירותים אני רואה שיש גם דם. בדקתי עם טמפון וזה הפרשות שלא מהשתן אין לי תחושות צריבה בשתן וגם אין לי כאבים אני מודאגת אבל אם מדובר במשהו מסוכן . אודה לעזרתכם

שלום קרוב לודאי שמדובר בתופעת לואי של הגלולות אבל כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים