פמינט ומחזור שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/04/2019 | 10:22 | מאת: אני

שלום רב, אני נוטלת גלולות פמינט מזה כשנתיים וחצי. לפני כחצי שנה היה לי מקרה בו ב7 ימי הפסקה מהגלולות לא הגיע לי המחזור. עשיתי בדיקות הריון (כולל דם) יצאו שליליות- אציין כי לא שכחתי ליטול אף גלולה ואת כולן לקחתי באזור השעה הקבועה. רופא הנשים אמר לי שקורה שעם גלולות מחסירים מחזור ואף אפשר יותר. עכשיו, קורה לי הדבר שוב. החסרתי מחזור אחד, עשיתי מספר בדיקות ביתיות ויצאו שליליות. המשכתי בחפיסה הבאה כרגיל. ועדיין, אני אמורה לקבל עכשיו ב7 ימים האלו ועדיין המחזור לא הגיע (החסרה של 2 סבבי מחזור). גם הפעם לא שכחתי אף גלולה ונטלתי לפי ההוראות. בדיקות הריון ביתיות שליליות. מה זה אומר? אני צריכה לדאוג? יתכן שכל הבדיקות שעשיתי לא אמינות? תודה רבה.

26/04/2019 | 12:29 | מאת: בת את

היי התחלתי לקחת פמינט לגבי השבוע הפסקה שאת עושה את מתחילה חפיסה חדשה ביום השביעי של השבוע הפסקה או ביום השמיני שלה? לצורך העניין אם סיימתי חבילה ביום רביעי מתי להתחיל אותה בשבוע שיבוא?

שלום אין סיבה לדאגה זה תקין

שלום 7 ימים של הפסקה וביום השמיני מתחילים חפיסה חדשה

מנהל פורום רפואת נשים