גלולות מסוג זואלי ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/04/2019 | 18:07 | מאת: שלומית

כבר שבוע ימים אני לוקחת אנטיביוטיקה (אוגמנטין 875 מ"ג ) בשבת בערב שחכתי ליטול גלולה וגיליתי זאת רק בראשון בלילה. ישר לקחתי את הגלולה אבל עברו למעלה מ24 שעות. שעתיים אחרי קיימתי יחסים והיום בבוקר (יום שני) לקחתי את הגלולה של יום ראשון. האם אני מוגנת? האם האנטיביוטיקה בנוסף לשכיחת גלולה ונטילתה באיחור יכולה לפגוע בהגנתי ויש סיכוי להריון?

שלום את לא מוגנת גם האנטיביוטיקה וגם נטילה לא סדירה מורידים את יעילות הגלולה

23/04/2019 | 20:35 | מאת: שלומית

אחרי כמה זמן אהיה מוגנת? רק בסיום החבילה?

23/04/2019 | 21:25 | מאת: שלומית

האם לבצע בדיקת הריון?

מנהל פורום רפואת נשים