דלקת בואגינה ושימוש בפתילות דאלאצין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/04/2019 | 10:02 | מאת: חיילת מתוסכלת

שלום דוקטור, אני חיילת והייתי אצל רופאת נשים אזרחית שעובדת עם צהל בעקבות כאבים ואי נוחות למטה. אבחנתה הייתה דלקת (לא סגורה באיזה איבר) והיא נתנה לי לקחת פתילות ואגינליות בשם דאלאצין. בגלל שזה לא כזה פשוט עבורי לשאול אותה שוב רציתי לדעת מה אופן ההשפעה של הפתילות? האם כל הדלקת אמורה לנזול החוצה ביחד עם המשחה או שמא היא אמורה להספג ולא להראות כל זכר? וכן, כמה זמן לאחר גמר השימוש אפשר לחזור לקיים יחסי מין? תודה רבה מראש!

שלום מדובר בדלקת בנרתיק יתכן שתהיה קצת הפרשה הטפול הוא ל 3 ימים ואחכ את יכולה לקיים יחסים

מנהל פורום רפואת נשים