דלקת בצוואר הרחם ומחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/04/2019 | 01:10 | מאת: אביטל

לאחר קורס אנטיביוטיקה בעקבות הליקובקטור סבלתי מפטריה בנרתיק וטיפלתי בה עם אגיסטן נרות למשך 3 ימים ומשחה, אני לא יודעת אם יש קשר אבל יחד עם זאת סבלתי מטחורים ומרחתי משחת פלאים בשם "פרסטו". יומיים לאחר ש"הבראתי" התחיל לי גרד נוראי בנרתיק והשפתיים היו נפוחות ומגורות. פניתי לגניקולוגית ובמהלך הבדיקה שעשתה לי התלוננתי כי לאחר קיום יחסי מין יש לי דם. נלקחה ממני בדיקת פאפ (ממתינה לתשובה) והופנתי לבדיקה נוספת שאני לא זוכרת את שמה. כרגע קיבלתי טיפול של ג'ל שאני מחדירה באמצעות מזרק. אני ביום הרביעי של הטיפול, ולפני שהבנתי שקיבלתי מחזור הזרקתי את הג'ל. מה עלי לעשות? להמשיך את הטיפול יחד עם המחזור? לאחר שאני מסיימת עם הגל אני צריכה טיפול נוסף של נרות אגיסטן. מה עושים במקרה כזה? והאם יכול להיות קשר בין כל התופעות שציינתי או סתם תקפו אותי מחלות מכל עבר? מתנצלת על החפירה אבל באמת הנושא חשוב לי.

שלום וחג שמח אני ממליץ להפסיק את הטפול ולהמשיך את מה שנשאר לאחר המחזור יתכן שיש קשר והדמום לאחר יחסים נבע מהדלקת בכל מקרה צריך פפ וקולפוסקופיה

מנהל פורום רפואת נשים