תמיכה בהיריון בנרות פרוגסטרון-אטרוגסטן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/04/2019 | 22:25 | מאת: לורין

שלום רב, אני בת 37, לאחר 2 הפלות רצופות, קיבלתי תמיכה בנרות פרוגסטרון- אטרוגסטן 200 מ״ג 3 פעמים ביום. אני בהיריון שבוע 4, טבעי ללא טיפולים, האם המינון גבוה מדי או שזהו המינון המומלץ בגלל ההפלות שעברתי? חשוב לציין שבבדיקת פרוגסטרון שעשיתי הבוקר הוא עמד על 167 התחלתי להשתמש בנרות כפי שהוסבר לי, אך אם אפסיק האם יש השלכות כלשהן על ההיריון?

שלום המנון מתאים אם התחלת לא כדאי להפסיק יתכן ותהיה הפלה ויתכן שלא

מנהל פורום רפואת נשים