דימום שלא בזמן הווסת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/04/2019 | 01:00 | מאת: מאיה

היי, לפני כחודש וחצי הפסקתי לקחת גלולות לאחר שלקחתי אותן קרוב ל-12 שנים ברציפות. הסיבה לכך שהפסקתי לקחת את הגלולות היא מאחר והתגלו ערכים חריגים בכבד בבדיקות הדם שלי, ומומחה גסטרו המליץ לי להפסיק עם הגלולות מאחר וייתכן כי הן אלה שגורמות לכך. לפני שבוע הותקן לי התקן תוך רחמי. הפעולה בוצעה במהלך היום השני לווסת, והווסת הסתיימה כיומיים לאחר מכן. בשלושת הימים האחרונים יש לי הפרשות, בהתחלה הן היו שקופות, לאחר מכן מעט חומות, ועכשיו זה כבר הפך לדימום של ממש. שוב, סיימתי את הווסת כבר לפני כמה ימים. האם זה תקין? למה בעצם יש דימום לאחר סיום הווסת?

שלום זו תופעת לוואי של ההתקן קרוב לודאי אבל כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים