העדר ווסת/ וסת לא סדיר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/04/2019 | 15:42 | מאת: דנה

שלום. אני בת 19 ונמצאת בשירות מצבאי. המחזור בגיל 12 ומאז הוא לא סדיר. לפני כחצי שנה קבלתי טיפול במניס ומאז לא מקבלת מחזור. מבדיקות שלפני תחילת הטיפול וגם כעבור ארבעה חודשים ערכים דומים, להלן: CORTIZOL - SERUM 649.60 NMOL/L DHEA SO4 -18.37 UMOL/L ANDROSTENEDIONE 14.30 NMOL/L האם יש מקום לדאגה או החלפת טיפול?

שלום כדאי להמשיך בגלולות המחזור תחת הגלולות הוא מחזור מלאכותי ולכן לא חשוב אם יש מחזור או אין מחזור רק כדאי לודא שאת לא בהריון

מנהל פורום רפואת נשים