איחור בלקיחת גלולת מינס

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/04/2019 | 19:52 | מאת: דנה

שלום, אני לוקחת גלולות מינס בשלוש שנים האחרונות. אתמול קיימתי יחסי מין ושכחתי ליטול גלולה. שמתי לב לכך כעבור 14 שעות ומיד לקחתי את הגלולה. אני נמצאת כרגע בגלולה ה9 מתוך 24 הגלולות הפעילות (+4 לא פעילות). לכמה זמן אני לא מוגנת? בעלון שמגיע עם החבילה כתוב להשתמש באמצעי מניעה נוסף במשך שבוע. במידה וזה לא למשך שבוע אלא עד סוף החבילה, האם במידה ואני אחבר החודש 2 חבילות אהיה מוגנת כבר מהגלולה הראשונה של החבילה הראשונה? (כאשר לא לקחתי את 4 הגלולות הלא פעילות אלא חיברתי ישר את 2 החבילות) אשמח לתשובתך תודה

שלום תהיי מוגנת כעבור שבועיים ללא קשר לחפיסה השניה

06/04/2019 | 21:30 | מאת: דנה

תודה רבה! ומה לגבי אתמול שקיימתי יחסי מין באותו יום של האיחור? במקום לקחת אתמול באיזור 22:00 לקחתי היום בשעה 12:00 עד היום לא פספסתי אף גלולה האם אני מוגנת מהיחסים של אתמול?

את לא מוגנת

מנהל פורום רפואת נשים