תנועות עובר קצביות בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/04/2019 | 08:51 | מאת: אני

שלום, כיום אני בשבוע 34. בחודשיים האחרונים שמתי לב שלפנות בוקר כשאני ישנה (תנוחת שכיבה) יש תנועות חלשות קצביות באיזור הבטן התחתונה בצד שמאל, כמו דפיקות קטנות באותו הקצב. העובר במצב ראש כלפי מטה וזהו הצד של הגב שלו. לא מדובר בדופק שלי/של העובר. שינוי תנוחה בשכיבה לא עזר והתנועות המשיכו. יש לעיתים הפסקות בין הדפיקות ואז הן ממשיכות. באחריי 10 דק' בערך התנועות נעלמות.אופן כללי ההריון תקין ותנועות העובר תקינות ומורגשות לאורך היום. מה זה יכול להיות? האם תקין? תודה

שלום אי אפשר לדעת לפי התאור שלך אבל כל סוג של תנועה הוא תקין

מנהל פורום רפואת נשים