תופעות לוואי בשל שינוי גלולה.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/03/2019 | 16:02 | מאת: חופעת

היי הייתי אצל הרופא נשים שלי בשל תופעות לוואי מהגלולה זואלי,ירידה בחשק המיני. אז הוא נתן לי את הגלולה שנקראת בלארה החשק המיני שלי באמת השתפר אבל אני מרגישה שהגוף שלי בלחץ נפשי כל מיני שינויים במצבי רוח וגודש בשדיים האם זה ביגלל שינוי הגלולה תופעות הורמונליות לגיטימיות? אשמח לתשובה מקצועית תודה רבה! ..........................................................

שלום התופעות שאת מספרת אינן ספציפיות לכן אי אפשר לדעת אם זה בגלל הגלולות ידוע שגלולות יכולות לגרום לשינויים במצבי רוח

מנהל פורום רפואת נשים