אי הופעת ווסת לאחר סיום חפיסת גלולות מרסילון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/03/2019 | 17:02 | מאת: אנה

שלום, אני בת 40, שנים עם גלולות מרסילון, בדרך כלל לאחר סיום חפיסה של 21 גלולות הווסת מופיע ביום חמישי, שישי... הפעם סיימתי חפיסה בשבת שעברה, היום שבת ועדיין לא קיבלתי מחזור. מה זה יכול להיות, אף פעם לא קרה לי והאם להתחיל לשתות חפיסה חדשה למראת שהמחזור לא הופיע? אין מצב להריון, לא קיימתי יחסי מין כמה חודשים ושותה גלולות במיוחד למחזור סדיר. תודה. נ.ב. אם סיימתי גלולה אחרונה בשבת אז חפיסה חדשה אני צריכה להתחיל בשבת שאחרי או ביום ראשון?

שלום זה קורה בנטילת גלולות ואם זה לא הריון אין לזה משמעות להמשיך כרגיל את הגלולות אם לקחת גלולות אחרונה ביום שבת את צריכה להתחיל חפיסה חדשה ביום ראשון כעבור שבוע

מנהל פורום רפואת נשים