המשך לשאלה לגביי דרכי הידבקות בחיידק הgbs בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/03/2019 | 14:13 | מאת: דיקלה

שלום כתבת לי שאי אפשר להידבק בחיידק הgbs בשירותים, אז כיצד ניתן להידבק בחיידק זה??? לפי כל הבדיקות אינני נשאית של החיידק תודה לאל, אבל מאוד מסקרן אותה כיצד נידבקים בחיידק זה???? כיוון שלא מצאתי מידע על זה באינטרנט כתוב רק שחלק נשאיות של החיידק וחלק לא אז מאוד מסקרן אותי איך נדבקים בזה... תודה

22/03/2019 | 14:24 | מאת: דיקלה

ועוד שאלה היא, האם ביצעתי את הבדיקה בשבוע 34 והבדיקה שלילית ואם אלד בשבוע 37 אז יש טעם לבצע את הבדיקה שוב?? כאילו לפניי הלידה אם אני עכשיו שבוע 36... או שהבדיקה יעילה כמה שבועות קדימה? כי לפי מה שראיתי מתייחסים לזה בבית חולים ממש ברצינות!!

שלום לא ידוע כיצד החיידק מגיע. יתכן מיחסים או מהצואה האיגוד המיילדות קבע שאין צורך לבצע את הבדיקה כלל ואף ממליץ לא לבצע אותה ללא סיבה רפואית אפשר לחזור בשבוע 36

מנהל פורום רפואת נשים