הפרשות מוגברות מהנרתיק באופן לא תקין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/03/2019 | 05:01 | מאת: מור

שלום אני כבר בערך שבועיים סובלת מהפרשות לבנית וגם שקופות בכמות מאוד מאוד חריגה בנוסף המחזור החודשי מאחר לי ביותר משבועיים , עשיתי 3 בדיקות הריון ביתיות שיצאו שליליות. לפני חודשיים היו לי הפרשות לבנית דמויות קוטג עם ריח ולאחר ביקור אצל גניקולוג ניתן לי טיפול תרופתי לפטריה זה באמת עבר אבל ההפרשות הפעם מאוד מדאיגות אותי ( אין להן ריח ). אשמח לתשובה מה זה יכול להיות

שלום הפרשות לבנות יכולות להיות סימן לדלקת והפרשות שקופות הן הפרשות תקינות

מנהל פורום רפואת נשים