אי קבלת מחזור לאחר הפסקת נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/03/2019 | 20:35 | מאת: נטלי

שלום רב שמח נטלי בת 30. קיבלתי מחזור בפעם האחרונה ב.182.2 והוא נמשך עד ל5.2. יש לציין שיש לי מחזור תקין בדרך כלל ו3 חודשיים לפני הייתי עם גלולות והפסקתי בתחילת בפברואר. הייתי אמורה לקבל מחזור ב1.3 אבל לא קיבלתי אתמול בתאריל 7.3 עשיתי בדיקת הריון מקל יצא שלילי . אני באיחור של שבוע ולא קיבלתי מחזור 34 ימים מהמחזור האחרון האם זה תקין? האם יש סיכוי שזה הריון?

שלום זה תקין ושכיח לאחר הפסקת גלולות כדאי לחזור על בדיקת הריון עוד שבוע אם הוסת לא מגיע

מנהל פורום רפואת נשים