דימום באופן קבועלפני מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/03/2019 | 14:04 | מאת: אני צפון

היי בת 27 + ילדה. המחזור שלי מאוד מוזר, לפני כל מחזור יש לי כ4-5 ימים דימום קל זה מתחיל מהפרשות דמיות ואחרכך נהיה דימום קל,לא כמו הדם של המחזור, ולאחר מכן אני מקבלת מחזור של 5 6 ימים. יש חודשים שהדימום כולל המחזור נמשכים כ14 יום. כשנטלתי גלולות לא היו לי תופעות כאלה. התופעה הזאת כבר שנתיים וחצי ובתקןפה האחרונה זה החמיר קצת. אשמח לתשובה בהקדם תודה מראש

שלום כדאי לבצע ברור כולל פרופיל הורמונלי ואולטראסאונד בשלב ראשון

מנהל פורום רפואת נשים